Rapport från Ironman Austria

Hej! Vi vill gärna återkoppla till er om hur det gick för oss i Ironman Austria i somras. Träningen var ju som väntat tuff men vi gjorde jobbet och litade på er kunskap och erfarenhet för att nå våra mål. Lisa ville ju köra (sitt första triathlon!) på 13:00 eller snabbare och jag ville under 12:00. Vi lyckades pricka formen och kändes oss båda starka och pigga under loppet. Detta trots en backigare cykling än väntat (vem kunde tro att Alperna är kuperade?!), blåst och sedan löpning i sol och hetta (30 grader i skuggan!). I slutändan gick Lisa in på 1:10/6:36/4:44=13:00 och jag på 1:12/6:00/3:56=11:28! Så träningsplanen och vår disciplinerade träning gjorde susen! Tack igen för hjälpen och på återseende för planering mot nya mål!! Mvh, Daniel Kratz & Lisa Carlsson IMAustria finish