Anders Rindevalls erfarenheter av Aktivitus

Hej! Jag skulle vilja tacka er för hjälpen inför årets säsong, det har verkligen gjort skillnad och jag har nått de mål jag satte inför året! En stor utmaning för mig var att utvecklas och få ut så mycket som möjligt av min träning, utan att förlora värdefull tid med min sambo och vår lilla grabb. Tack vare er har jag kunnat skräddarsy veckorna på ett sätt som gjort att jag egentligen lagt färre träningstimmar än ifjol, men i slutändan nått bättre resultat än tidigare. Det har varit många tidiga morgnar och stressiga luncher, men det har det varit värt! Det känns tryggt att veta att så länge jag är ärlig mot mig själv och genomför passen som ni rekommenderar – även om det ibland tar emot att köra helt vansinniga intervallpass innan kl. 06:00 – så vet jag att ert upplägg kommer fungera. Det är därför jag rekommenderar er för mina vänner. Ha det gott och på återseende inför nästa säsong! Mvh Anders Triathlon