Thomas Pantzar om Aktivitus friskvård och löpträning

Thomas P Göteborgsvarvet 2015 1Aktivitus vill gratulera Thomas Pantzar till fina framgångar på löparbanan 2015! När Thomas kom till oss första gången 2012 hade han ett Marathon som mål och genomförde det första på 4:04 tim. Tidigare genomförde han även Göteborgsvarvet på 1:53 och milen på 51 min. Bara två år senare,2014 gjorde Thomas två Marathonlopp på tiden 3:42 och i år gick han i mål på Göteborgsvarvet på fina 1:37! Thomas är ett bevis på att det går att lyckas med rätt träning trots att man börjar sent och har många andra järn i elden. Han har också visat att det går att kombinera träning med att leda ett framgångsrikt företag. Allt handlar om rätt balans, effektiv planering och rätt typ av träning för just Thomas! Thomas är grundare av Acorn Technology, ett framgångsrikt IT företag under expandtion. På Acorn ser man fördelarna med träning och god hälsa med tanke på företagets lönsamhet och produktivitet. De anställda gör kondition,- och hälsotester på Aktivitus två gånger per år och kör gemensamma träningar med Aktivitus coacher för gemenskap och sammanhållning. Några anställda har individuella träningsupplägg medan andra nöjer sig med rådgivning i samband med deras besök på vår testklinik. Så här säger Thomas själv om sin träning och Aktivitus arbete på hans företag:
– Förutom att vara en kompetent och lite annorlunda friskvårdspartner till mitt företag Acorn så har Aktivitus hjälpt mig att komma igång med min egen träning och coacha mig mot mål som tidigare kändes väldigt avlägsna.
  Aktivitus ser framemot att följa Thomas fortsatta framgångar inom löpningen och företagandet!