Anna Friborg om Sverigeloppet och 191 mil på sju etapper.

Hej Richard och Patrik! Jag antar att ni får jätte mycket feedback från Aktivitus kunder, mer än ni orkar läsa, men jag vill ändå också ge min återkoppling till er som varit delaktiga i min utveckling som cyklist. Efter 3 år som komfortcyklist bestämde jag mig i höstas (2017) att det var dags att gå vidare.  Testa gränserna.  Jag bestämde mig för att anmäla mig till Sverigeloppet,191 mil på 7 etapper. Före i år har inga kvinnor någonsin deltagit. Jag ville ändra på det.  I oktober/november gjorde jag mina första tester hos dig Patrik. Av dig Richard fick jag mitt program. Jag förstod ganska snart att jag inte haft någon susning om vad cykelträning innebär. Iaf inte om man vill utvecklas och bli bättre. 4 mån senare blev det nya tester och nytt program. Jag började känna mig urstark. Och min kropp hade förändrats. Några kilo lättare och klart starkare ben. Vätternrundan och TreBerg gick av bara farten och årets stora mål närmade sig. Sverigeloppet. Den 3 augusti gick jag i mål i Ystad som en av två kvinnor som fullföljt alla etapper. Vi cyklade i spöregn. Och i 30 graders värme. Men jag kände mig stark hela vägen och tog alla mina förningar för laget hela vägen genom Sverige. Och jag kunde verkligen njuta hela vägen och hade marginaler Jag är läkare och  det ingår i min profession att ha goda kunskaper inom fysiologi. När jag bestämde mig för att ta hjälp för att bli en bättre cyklist var det viktigt för mig att välja tränare/upplägg som baseras på beprövad vetenskap och erfarenhet. Min bedömning blev efter noggrann research att Aktivitus var mitt självklara val.  Och vilken utdelning det har blivit! TACK Aktivitus och coach-Richard och testledare-Patrik, utan er hade det aldrig gått. Inför nästa år har jag verkligen ett riktigt galet mål som nästan känns overkligt…… Jag får berätta mer när vi ses för höstens tester och program! Bokar inom kort:) Önskar er båda en riktigt fin helg!! Varmaste hälsningar Anna Friborg Tjänst: Cykelpaket, VO2MAX, Wingate, Personlig träningsprogram.