IFORM - MARTIN BJÖRK

Aktivitus Iform är en kombination av en personlig och tydligt utformad diet samt en genomtänkt styrke- och förbränningssträning. En starkare kropp och mer atletisk kropp med lägre kroppsfett är resultatet. Vi tror på långsiktighet och därför ingår en normaliseringsplan. Allt för att upprätthålla resultat efter avslutat program. Du når och bibehåller ditt livs form!

Aktivitus Iform kommer att ge dig en bättre atletisk grundfysik, bättre träningsrespons och även viktnedgång och lägre fettprocent om det är målet för just dig. Detta sker genom att du kombinerar förbränningsträning med styrketräning och en noga individuellt anpassat och periodiserat diet.

Aktivitus Iform är till för dig som vill gå ner i vikt, komma in i och bibehålla goda vardagsrutiner samt må bra. Inte bara här och nu utan i framtiden också.

Aktivitus Iform har tagits fram av Aktivitus erfarna fysiologer och dietister under flera års tid och bygger på vår mångåriga erfarenhet som ledande inom fysiologiska tester och coaching, aktuell forskning och våra försöksgrupper.

Läs mer om Aktivitus Iform här

TV och Youtube-profilen Martin Björk har under våren 2023 kört Aktivitus Iform med mycket goda resultat. Läs mer och följ Martin på Instagram.

Genom kod “Björken20” erhåller du 20% på Aktivitus Iform. Ange koden vid din bokning så dras rabatten vid ditt besök. Rabattkoden gäller till och med 231231

Boka Aktivitus Iform idag