AKTIVTUS IFORM

Aktivitus Iform är en kombination av en personlig och tydligt utformad diet samt en vetenskapligt optimerad styrke- och förbränningssträning. En starkare kropp och mer atletisk kropp med lägre kroppsfett är resultatet. Vi tror på långsiktighet och därför ingår en normaliseringsplan. Allt för att upprätthålla resultat efter avslutat program. Du når och bibehåller ditt livs form!

Aktivitus Iform kommer att ge dig en bättre atletisk grundfysik, bättre träningsrespons och även viktnedgång och lägre fettprocent om det är målet för just dig. Detta sker genom att du kombinerar förbränningsträning med styrketräning och en noga individuellt anpassat och periodiserat diet.

Aktivitus Iform är till för dig som vill gå ner i vikt, komma in i och bibehålla goda vardagsrutiner samt må bra. Inte bara här och nu utan i framtiden också.

Aktivitus Iform har tagits fram av Aktivitus erfarna fysiologer och dietister under flera års tid och bygger på vår mångåriga erfarenhet som ledande inom fysiologiska tester och coaching, aktuell forskning och våra försöksgrupper.

Boka Aktivitus Iform idag

  • Aktivitus Iform inleds med Aktivitus hälsotester och uppstartsmöte med coach. Vi mäter viktiga hälsoparametrar så som syreupptagningsförmåga, kroppssammansättning, blodtryck, blodfetter, Hb, blodsocker samt en skattning av livsstil. Du klargör just dina behov, mål, syfte och möjligheter för din coach vid detta möte.
  • Därefter erhåller du din plan med förbränningsträning styrketräning samt en tydlig och Individuellt anpassad kostplan.
  • Tjänsten omfattar totalt fyra veckor för ökad ämnesomsättning och åtta veckor med viktnedgång/konditionering. De sista fyra veckorna genomförs en normaliseringsperiod för att ta fram en fortsatt hållbar plan för din form och livsstil.

Schema 16v

v1 – Coachmöte och uppstart med mätningar av blodfetter, blodtryck, kroppssammansättning, invägning och enklare konditionstest på cykel samt  genomgång av kost- och träningsplan.

v.2 – Återkoppling och uppföljning med coach

v.6 – Coachmöte och mätning kroppssammansättning. Genomgång av kost och träning ny period.

v.8 – Återkoppling och uppföljning med coach

v.12 – Coachmöte och uppföljande mätningar. Framtagande av Normaliseringsplan.

v.14 – Återkoppling och uppföljning med coach. Justering normalisering.

v.16 – Coachmöte med avslutande mätningar av blodfetter, blodtryck, kroppssammansättning, vägning och enklare konditionstest på cykel samt  utvärdering och planering av möjlig fortsättning.

Du kan välja att fortsätta med Aktivitus Iform Fortsättning där du och din coach genomför månadsvis uppföljning och justering av kost och träning.

Pris: 990kr/mån Autogiro

12000:- (Kan delas upp på 4 månader via Autogiro)

BOKNING och frågor

KUNDCASE

TORLEIF HARRYSSON

– Jag är piggare, det mesta i vardagen är lättare, det är enklare att välj [...]

MARGARETA LJUNGGREN

– Med Aktivitus Iform hälsoprogram är jag på god väg tillbaka till ett sundare jag [...]

MALIN FORS

– Mitt huvudsakliga mål med Aktivitus kost- & träningsprogram IFORM var att ge mig själv chansen [...]

JOHAN RODIN

– IForm lämpar sig för de flesta skulle jag säga. Om man kan tänka sig att [...]

ANGELICA NEUMAN

-Jag har alltså under 4 månader blivit coachad av Jessica Unogård på Aktivitus. Det har [...]

MARCUS SUNDBERG

Eftersom programmet är så individuellt och om man har en så lyhörd coach som jag [...]

SIGRID WENNERGREN ASKEROTH

Jag är så glad att jag hoppade på Aktivitus Iform. Det har verkligen förbättrat mitt [...]

LOTTA OCH MORGAN SVENSSON

Lotta och Morgan Svensson på halvtidsavstämning för Iform. Lotta och Morgan besökte Aktivitus för halvtidsavstämning [...]