Samuel Brännlund

Om

Cykelcoach

Samuel växte upp i norra Sverige med fotboll i sin vardag och testade även allt övrigt som hade boll inblandat. När han fyllde 23 slutade han med fotbollen och flyttade till Stockholm. Efter ett par år där saknade han träningen och började då springa och tog sig igenom två Marathon.

Under denna tid hittade han också cyklingen och då Mountainbike, och från dess har Samuel varit helt såld på cykling. Samuel tävlar nu på Lvg, MTB, Gravel, Fatbike och E-cykling. Han har kört två raka VM i E-cykling för Sverige med en 16:e plats som bäst och har under flera års tid varit högst rankad av alla Svenska E-Sport Zwift-cyklister. Under denna tid har hans intresse för träning och kost blivit väldigt stort och målet är att kunna jobba med det 100%.

Samuel har lärt sig den hårda vägen hur man kombinerar träning, jobb och familj och fascineras av hur kroppen klara av så mkt mer än vad man kan tro är möjligt. Och att om vi har roligt så orkar vi ännu mer. Sen vet han hur viktigt det är att vi jobbar med kosten på ett bra sätt samtidigt då han där nog, enligt egen utsago, gjort alla fel man kan genom åren, men nu vet vilka fallgropar man skall undvika.

Kort sammanfattat, Samuel har empirisk erfarenhet av många års stenhård träning ute i verkligheten med alla glädjeämnen, segrar, minnen och även fallgropar som ni som coachas av Samuel nu kan uppnå och även undvika!