Vi kan träning

Vill du få ut så mycket som möjligt av din träning? Vill du veta vid vilken puls du bör träna och hur länge? Är du nybörjare och känner dig osäker på hur du ska träna? Vill du träna bara för att må bra? Vill du veta hur du skall använda din nya pulsklocka?

Vi har erfarenheten som krävs för att ge dig de rätta råden. Vi bygger vår verksamhet på personliga relationer, erfarenhet av tusentals olika konditionstester, de senaste forskningsrönen samt utvärdering och feedback från våra kunder. Vi öppnade vår första klinik 2004 och vi har gjort tusentals tester och träningsupplägg sedan dess.

Kort sagt, vi hjälper dig få svar på dina frågor och vi hjälper dig träna smartare!

95%

Våra kunder består till 95% av motionsidrottare och 5% tävlingsidrottare som insett värdet av fysiologiska tester, pulsbaserad träning och en riktig träningsplanering.

Sara Lundqvist Leg. sjuksköterska och f.d.elitcyklist, VD Aktivitus AB

Sluta elda för kråkorna!

Våra kunder är vanligtvis motionärer som kommer till oss eftersom de känner att de kört fast och behöver hjälp med att effektivisera sin träning eller för att få en nytändning. Tidsbrist på grund av ett pressat schema är vanligt. Detta gör att varje pass måste ha ett specifikt syfte, mål och genomförande om det inte bara skall bli eld för kråkorna.

Patrik Stigaeus, testledare

Löpträna med Aktivitus